Wellness Aqua vida

Privé Sauna Marke

Het centrale thema van onze wellness is water: warm en koud, vloeiend of in stoom.
Water is de bron van het leven. Genieten van dat leven is zo belangrijk, met voldoende ontspanning en rust.

Ons aanbod

WellnessAquaVida32

Houtgestookte Finse Kelosauna

Aqua1.5-1

Binnensauna met zoutkristallen

Aquavidajuni-74

Stoomcabine

Aquavidajuni-75

Sunshower

Aquavidajuni-74

Infraroodhoek

Aquavidajuni-23

Zwembad & spa

Aquavidajuni-41

Buitendouche

Aquavidajuni-54

Zwemvijver

Aquavidajuni-19

Sfeervolle tuin

WellnessAquaVida39

Gastenkamer

Even wegdromen in onze lounge met open haard
en genieten van de rust en natuur in onze tuin
die grenst aan de Markse kleiputten: dit is Aqua Vida.

Kelosauna

Hout gestookte kelosauna is de eyecatcher van de tuin ,hier snuift je de Finse saunacultuur op, opgebouwd met natuurlijk uitgedroogde boomstammen en met de typische grijze schors rondom, opgewarmd met een houtkachel en waarin je ook eventueel met de waaier je opgietkunsten kunt etaleren.

Binnensauna

Sauna is uitgerust achteraan met de witte zoutkristallen uit Pakistan die mooi oplichten met de ingewerkte ledverlichting, alsook is er een sterrenhemel geplaatst in plafond om een totaal relaxerend gevoel te creeren, elektrisch opgewarmde kachel is mooi ombouwd met speksteen uit Finland.

Zwembad

Het verwarmd zwembad (28°) is een overloopzwembad waar het water aan de zijde van de overloop mooi wordt belicht, filterinstallatie-buffertank en ontsmetting is uitgevoerd volgens de Vlarem II normen!!

Spa

Spa is zoals het zwembad ook een overloop gekoppeld aan installatie volgens Vlarem II normen, enjoy van het water dat is opgewarmd tot 37 ° met de massagejets als extra.

Sunshower

Sunshower kun je extra gebruiken terwijl je onder de raindance staat, deze heeft twee functies, geniet van de infraroodstralen of van de weldaad van zonlicht.

Zonlicht heeft een positief effect op welzijn, je energieniveau en je slaapritme.

Douche

Ruime douche ingericht met waterval (koud water) alsook de afkoelslang. Centraal bevindt zich de raindance, verlichte waterstralen dwarrelen over je lichaam, dit zorgt voor rijkelijk veel plezier bij het douchen.

Tuin

De tuin heeft een mooie natuurlijke begroeing om de privacy te garanderen ,Op verschillende plaatsen kun je nagenieten van een deugdzame saunasessie.

De Markse Kleiputten grenzen achteraan onze tuin ,  met zijn waterpartijen en zijn biotoop brengt dit nog een meerwaarde aan natuurelementen rondom.

Infrarood

De infraroodhoek is uitgerust met de korte golfstralers ,deze stralen diepgaand tot de spier-of gewrichtspijnen, een infraroodsessie duurt ongeveer een 15 minuten.

Stoomcabine

Stoomcabine is uitgerust met een automatisch geursysteem en mooi betegeld met mozaïek, surplus is het zit-en rugvlak opgewarmd om ultiem te kunnen genieten van de warme stoomdampen.

Zwemvijver

Natuurlijke filtratie is hier aan de orde, saunaliefhebbers weten een jump te waarderen vlak na een saunabeurt, mooi omranding in palissades en ingewerkte verlichting  rondom de vijver geven s’avonds een iddylisch beeld van de omvang vijver met zijn natuurlijke contouren.

Gebouw

Wellnessgebouw is volledig opgebouwd uit hout volgens de strenge energienormen, afkoeling en verwarming via airco alsook vloerverwarming voor de kille winterse dagen, binnenin is alles te vinden om het jullie tijdens het verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Krijg je niet genoeg van ons aanbod? Geniet nog wat langer en boek een overnachting met ontbijt.

Arrangementen

Aquavidajuni-99

Basis

Aquavidajuni-62

Ontbijt

Aquavidajuni-6

Tapas

Aquavidajuni-95

Kaas

Aqua1.30-1

Vrienden & familie

WellnessAquaVida39

Overnachting met ontbijt

Neem contact op met ons

Rekkemsestraat 264, 8510 Marke

Tel. 0475 25 75 70

hallo@wellness-aquavida.be

www.wellness-aquavida.be